Premiere museumfilm “Van Bommel van Dam”

>>Premiere museumfilm “Van Bommel van Dam”

Premiere museumfilm “Van Bommel van Dam”

TV Valkenburg heeft in opdracht van Museum Valkenburg weer een mooie film/video gemaakt met een impressie en achtergrond informatie over onze tentoonstelling “Van Bommel van Dam”.

In het Museum Valkenburg is een bijzondere expositie te zien met topstukken uit de collectie Van Bommel van Dam. Het gelijknamig museum in Venlo is tijdelijk gesloten wegens verhuizing naar het vm. Postkantoor. De mooiste werken zijn in Valkenburg te zien in alle museumzalen begane grond: werk van Aad de Haas, Ger Lataster, Pieter Defesche en Lei Molin. Maar ook werk van internationaal bekende kunstenaars als Eugène Brands, Wim Oepts, Sierk Schröder, Herbert Fiedler, Leo Gestel, Jan Schoonhoven, Kees Maks en Woody Amen De Jacques Vonkzaal is gereserveerd voor prachtige series van graficus Flip van der Burgt. Documentairemaker Cor Leverdingen maakte er een korte film over.

Meer informatie over deze tentoonstelling: https://www.museumvalkenburg.nl/agenda/van-bommel-van-dam/

2018-10-28T09:25:22+00:0028 oktober 2018|Categorie(ën): Nieuws|