Laden Evenementen

In het kader van de expositie ‘MYDENTITIES’ zijn er diverse evenementen, dit keer verkoop kunst van ‘3hoek4you”. Bezoekers kunnen zelf een stuk “3hoek4you” uitzoeken en kopen (prijs €1,- per vierkante decimeter, ofwel €100,- per m2) gevolgd door de Finissage  met om 15.30 u een Butoh-dans performance over identiteit door Mieke Verhooren en terugblik/afsluiting.

Op 3 november ligt/lag er in de tentoonstellingsruimte op de vloer een schildersdoek van 10×2 meter.  Zo’n 10 leden van Dreieck.Triangle.Driehoek gaan/gingen met acrylverf, inkt en pastel aan de slag om de groepsidentiteit van Dreieck vorm te geven. Het proces van al schilderend op het doek ontmoeten, verbinden, aanvullen en confronteren zal de verschillen van de afzonderlijke kunstenaressen zichtbaar maken en langzaam maar zeker ontstaat er een gezamenlijk kunstwerk met boeiende, harmonische, gelaagde, ongewone, maar ook schurende gedeeltes.

(Performance is gratis, voor de entree tot het museum gelden de gebruikelijke toegangsmiddelen zoals onderaan elke pagina van deze website staat vermeld).

Deel dit bericht, kies je platform!

Entree voor het gehele museum:

  • € 8,00 p.p. (incl. gratis kopje koffie)
  • Studenten: € 4,00 p.p.
  • Museumkaart, begunstigerskaart, ICOMkaart en vriendenpas geldig
  • Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding: gratis