In de Bovenzaal van Museum Valkenburg is van 12 december 2020 tot en met 28 februari 2021 de expositie ‘Ondersteboven’ van Esther van den Brink te zien. Als illustrator is Esther al jaren werkzaam in haar studio in Maastricht. Met haar bedrijf ‘Brinkpics’ maakt ze illustraties van hoge kwaliteit voor bijvoorbeeld presentaties of websites. Ook maakt ze op aanvraag cartoons en strips op maat.

In Museum Valkenburg is het proces te zien dat zij doorliep, middels vele prenten en werk dat zij in opdracht maakte. Deze tentoonstelling staat in het teken van het kind en er zullen diverse activiteiten voor kinderen plaatsvinden, die bekend worden gemaakt op onze website en via de Social Media kanalen.

Kijk voor meer informatie, openingstijden en locatie: https://www.museumvalkenburg.nl/agenda/expositie-ondersteboven-esther-van-den-brink/

Voor de kinderen:
Voor de allerkleinsten is er een voorleeshoek, en een tekenhoek. Maak een selfie met Foon en maak kans op een prentenboek! Of kom naar de illustratieworkshops in de Kerstvakantie! Op Zondag 20 dec. en Zondag 3 jan. van 14:00 tot 15:30 u, door Esther van den Brink en kunstenares Darcy Neven. Kinderen van ong. 7 t/m 11 jaar kunnen zich hiervoor opgeven via https://reserveer.museumvalkenburg.nl/workshop-esther/ (max. 10 p.) We hangen je werk op in het museum!