Museumbestuur klaar voor het nieuwe jaar

>>Museumbestuur klaar voor het nieuwe jaar

Museumbestuur klaar voor het nieuwe jaar

Stichting Museum (Land van) Valkenburg heeft als vrijwilligersorganisatie een actief en betrokken bestuur. Naast hun rol als bestuurslid hebben de leden ook een rol in de verschillende commissies die, elk op hun eigen vlak, het museum dagelijks besturen.

Op 1 januari 2019 start een deels vernieuwd en enthousiast bestuur aan een nieuwe periode waarbij het museum zich nog nadrukkelijker zal gaan positioneren in de lokale maatschappij:

• Jo Wachelder, voorzitter
  • Franklin Boon, secretaris
  • Loe Martin, penningmeester
  • Guy Caelen, educatie
  • Fred Geelen, projecten
  • Huub Maenen, beheer en sponsoring
  • Willem Vermeer, PR en communicatie
  • Resi Vervoort, exposities

Voor meer informatie over ons of mogelijkheden tot ondersteuning van ons museum d.m.v. vriend, begunstiger of sponsor, klik op de links.

2019-01-07T09:59:47+00:009 december 2018|Categorie(ën): Nieuws|