Sfeervol Huis van Sinterklaas in Museum Valkenburg (video)

>>Sfeervol Huis van Sinterklaas in Museum Valkenburg (video)

Sfeervol Huis van Sinterklaas in Museum Valkenburg (video)

Elk jaar wordt in Museum (Land van) Valkenburg het, tijdelijke, huis van Sinterklaas ingericht. Sint komt niks tekort in het mooie museum. Kijk in dit verslag van TV Valkenburg cameraman Jan Habets hoe de Sint het daar maakt en hoe hij, zijn Pieten en de kinderen genieten van het jaarlijkse feest.

In het Huis van Sinterklaas konden de kinderen zelf speculaas versieren in de bakkerij, oefenen om Piet te worden in de Pietenschool, op de foto met Sinterklaas in zijn slaapkamer, de pakjesmachine en het postkantoor bekijken.

Stichting Kinder Activiteiten Valkenburg organiseert jaarlijks dit Sinterklaas evenement samen met ons museum.

2018-12-03T11:01:45+00:003 december 2018|Categorie(ën): Nieuws|Tags: |